ornament

kaartverkoop

Kaarten kopen
Via deze website kunt u voor een voordelig tarief direct kaarten kopen en betalen via IDEAL. Na uw betaling krijgt u e-tickets per email toegestuurd. Deze kunt u uitprinten of op uw telefoon laten scannen bij de kaartcontrole, u hoeft dus niet meer langs de kassa. Kaarten die u via de website koopt zijn €1,00 goedkoper dan gereserveerde of direct bij de kassa gekochte kaarten.

U kunt tot 1 uur van te voren kaarten kopen of reserveren via onze website. Na dat moment zijn kaarten alleen nog aan de kassa te verkrijgen. Het is in De FilmHallen niet mogelijk om met contant geld te betalen.

Kaarten reserveren
U kunt via deze website ook kaarten reserveren voor het reguliere tarief en betalen aan de kassa. Let op: een reservering moet altijd uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling afgehaald zijn bij de kassa van De FilmHallen. U kunt ook telefonisch reserveren via: 020 8208122

Toegangsprijzen
Normaal: € 11,00
Online met IDEAL € 10,00
Student/CJP: € 10,00
Stadspas: € 9,00
Kinderen tot 12 jaar: € 7,50
Cinevillepas: € 0,00

Strippenkaart
Voor 75 euro kunt u bij de kassa een 10 strippenkaart kopen. Hiermee kunt u tegen een zeer aantrekkelijke prijs 10 keer naar de film in De FilmHallen. U kunt tot maximaal 4 strippen per bezoek gebruiken, de strippenkaart is dus ideaal voor een filmbezoek met vrienden of familie. De strippenkaart is ook geldig in bioscoop The Movies op de Haarlemmerdijk.

Op aankopen via deze website en aan de kassa zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.