Informatie

Voorbereid naar de film
De zaalcapaciteit is aangepast en de foyer is heringericht. Onze medewerkers doen er alles aan om De FilmHallen een leuke en veilige plek te houden. Hier hebben we jullie hulp bij nodig. Samen zorgen we ervoor dat iedereen van mooie films kan blijven genieten op het grote doek. Lees daarom onderstaande regels goed door voor je bezoek.

1. Bestel je tickets via de website. Onze kassa is alleen beschikbaar voor het afhalen van telefonische reserveringen, je kunt er dus geen tickets kopen. Met e-tickets hoef je niet langs de kassa en kun je direct doorlopen naar de zaal. Lees hier meer over het online bestellen van tickets met de Cinevillepas.

2. Volg de aanwijzingen van het personeel op. We zijn extra aanwezig. Niet alleen om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen, maar ook om waar nodig extra service te verlenen.

3. Kom niet te vroeg. Een kwartier voor aanvang van je voorstelling kun je de foyer in. Wees niet bang dat je te weinig tijd hebt om langs de bar te gaan: minder mensen in de bioscoop betekent ook dat je sneller aan de beurt bent.

4. Houd je gezelschap klein. Tenzij jullie uit hetzelfde huishouden komen, willen we je verzoeken om met niet meer dan twee personen naar de film te gaan.

5. Verlaat na de voorstelling de bioscoop via de aangegeven route.

6. Kom niet naar de bioscoop als je verkouden bent of griepklachten hebt.

7. Houd 1,5 meter afstand van andere personen. Zowel in de bioscoop als in de omgeving ervan.

8. Neem een Cinevillepas. Geen echte regel, wel een aanrader: Vanaf €17,50 per maand geniet je onbeperkt van de beste nieuwe films én steun je alle aangesloten filmtheaters.

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en van ons filmprogramma? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.