Vacature Floormanager

Gezocht: Floormanager (0.5 FTE)

De FilmHallen opende in september 2014 haar deuren en is inmiddels niet meer weg te denken uit Amsterdam. In onze negen zalen draaien we zowel de betere films uit Hollywood als bekroonde films uit Europa en de rest van de wereld en verwelkomen we dagelijks een grote en gevarieerde groep filmliefhebbers.

Per 1 september willen we ons team versterken met een Floormanager voor 0,5 FTE

De floormanager is verantwoordelijk voor het goede verloop van de middag of avond in de bioscoop. Samen met het team zorg je ervoor dat de bezoekers een zo leuk mogelijke filmervaring hebben. Je lost problemen op, houdt een oog op de veiligheid van de bezoekers en het team, en zorgt ervoor dat alle medewerkers goed op de hoogte zijn van de laatste werkinstructies.

De floormanagers worden aangestuurd door de bedrijfsleider van de FilmHallen. Samen met de bedrijfsleider implementeren zij het beleid van het management en dragen ze feedback en nieuwe ideeën aan voor het succes van de FilmHallen.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden
- Aansturen van het team op de werkvloer
- Meewerken op de vloer
- Eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen tijdens het werk
- Gastheer/vrouw voor het publiek
- Cijfermatige verantwoording aan het management
- Oplossen roosterproblemen en ziekte vervanging
- Eerste verantwoordelijke voor (brand)veiligheid
- Inwerken nieuwe medewerkers

Benodigde ervaring
Je hebt minimaal een jaar aantoonbare leidinggevende ervaring in de horeca nodig om in aanmerking te komen voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris in overleg op basis van ervaring.

Geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 13 augustus je sollicitatiebrief en cv naar maartje@filmhallen.nl o.v.v. vacature floormanager.

 
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.