Tapis Rouge Franse Film Selectie 2020

Tapis Rouge Franse Film Selectie staat voor het beste uit de Franse cinema van dit moment. Tussen 11 en 15 december kun je in De FilmHallen genieten van premières, niet eerder uitgebrachte titels en (video)voorprogramma’s met gasten uit de Franse cinema.

Le Prix Tapis Rouge
Le Prix Tapis Rouge is de prijs voor de beste verfilming van een Franse roman en zal 11 december worden uitgereikt. De jury bestaat uit zes vertegenwoordigers uit de Franse en Nederlandse film- en literatuurwereld. Juryvoorzitter is schrijver en filmrecensent Pierre Assouline en tevens lid van de Académie Goncourt.

Meer informatie vind je op de website van Tapis Rouge

Informatie voor tickethouders orginele datum Tapis Rouge
In verband met de kabinetsmaatregelen is Tapis Rouge Franse Film Selectie uitgesteld naar 11 t/m 15 december. Je tickets voor de originele data blijven geldig voor de nieuwe data, je kaartje is automatisch omgezet. Kun je niet of wil je om een andere reden je tickets annuleren? Dat kan eenvoudig via Mijn Tickets, of stuur een mailtje naar kassa@filmhallen.nl.

PROGRAMMA

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.