Tapis Rouge 2020

Yakari

Tapis Rouge 2020

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

84 min. French NONE BELGIË

Deze film is onderdeel van Tapis Rouge Franse Film Selectie

Frans gesproken, niet ondertiteld

Yakari is een verrassende animatiefilm voor jong en oud. De film toont het spectaculaire avontuur van de kleine Sioux indiaan Yakari en zijn vriendschap met Kleine Bliksem, een supersnelle mustang.

Terwijl zijn stam klaar staat om verder te trekken, vertrekt de jonge Yakari om de sporen te volgen van Kleine Bliksem: een ontembare mustang. Onderweg ontmoet hij Grote Adelaar, zijn totemdier, die hem een prachtige veer geeft… en een fantastische gave: Yakari zal kunnen spreken met de dieren. Helemaal alleen doorkruist Yakari de prairie tot hij een gevaarlijke andere stam ontmoet. Onverwacht schiet Kleine Bliksem hem te hulp. De mustang leert Yakari hoe hij zijn vertrouwen en vriendschap kan winnen. Maar hoe redt de kleine indiaan zich in de wilde natuur? Met de hulp van zijn nieuwe dierenvrienden vindt Yakari een weg terug naar zijn familie.

Yakari is een prachtige animatiefilm gebaseerd op de beroemde stripboeken, bedacht door Job en Derib, die voor het eerst in 1969 in Zwitserland verschenen. Sinds 1973 worden de strips ook in het Nederlands vertaald.

XAVIER GIACOMETTI & TOBY GENKEL

William De Winter (stem), Sander Gillis (stem), Mats Lambrecht (stem), Pixie Ramboer (stem), Maksim Stojanac (stem)

Tips voor u

Ainbo: Heldin van de Amazone

Spirit Ongetemd

première

De Boss Baby: Familiezaken

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.