laatste week

Wildlife

ratingratingratingrating

NRC

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

104 min. English Dutch USA

Great Falls, Montana, jaren zestig. De gevoelige, veertienjarige Joe (Ed Oxenbould) is het enige kind van Jeanette en Jerry (Carey Mulligan & Jake Gyllenhaal), die op een golfbaan werkt. Wanneer hij zijn baan verliest en daarmee een doel in zijn leven, laat Jerry zijn vrouw en kind achter en sluit hij zich aan bij de brandweerlieden die een grote bosbrand bij de Canadese grens bestrijden. Joe wordt gedwongen de rol van man in het huis op zich te nemen en ziet hoe zijn moeder een eigen avontuur begint, een affaire met een oudere man.

Wildlife is het ijzersterke regiedebuut van acteur Paul Dano (There Will Be Blood, Little Miss Sunshine) naar het gelijknamige verhaal van topauteur Richard Ford.

ENGLISH
Wildlife is portrait of a family in crisis is beautifully composed by director Paul Dano — and brought brilliantly to life by a career-best performance from Carey Mulligan.

PAUL DANO

(1984 | USA) Carey Mulligan, Jake Gyllenhaal, Ed Oxenbould, Bill Camp David Lang Diego García Paul Dano & Zoe Kazan (screenplay), Richard Ford (book)

“Psychologisch rijk en gelaagd, een licht ontvlambare kijk op onze eigen tijd”

ratingratingratingrating

NRC

“Wildlife is een ijzersterk regiedebuut van Paul Dano vol voortreffelijk acteerwerk ”

ratingratingratingrating

De VOLKSKrant

ratingratingratingrating

VPRO Cinema

Tips voor u

A Rainy Day In New York

voorpremière

Blinded by the Light

première

FilmHallen Fast Forward #26: Monos

première

Only You

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.