Royal Opera House

Tosca

The Royal Opera

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

Jonathan Kent’s productie van Puccini’s overweldigende opera Tosca schetst direct vanaf de doordringende openingsakkoorden een wereld van politieke instabiliteit en dreiging.

Rome, 1800. Het hoofd van de politie, de schofterige schurk Scarpia, achtervolgt en martelt meedogenloos de vijanden van de staat. De duistere, demonische muziek die hem begeleidt vormt een groot contrast met de breed uitwaaierende melodieën van het idealistische liefdeskoppel Tosca en Cavaradossi. Zij zingen hun passie uit in sublieme aria’s als ‘Vissi d’arte’ en ‘E lucevan le stelle’.

Een kaarsverlichte kerk, Scarpia’s sombere werkvertrek met aanpalende martelkamer en het valse optimisme van een Romeinse lente. Dat zijn de ingrediënten waarmee deze oogstrelende productie het onbarmhartig kwellende drama in perspectief plaatst, terwijl de druk steeds verder wordt opgevoerd richting het fatale einde.

Kaartjes voor de LIVE vertoning zijn inclusief een glas prosecco bij binnenkomst en een drankje naar keuze in de pauze. In De FilmHallen krijgt u tevens een hapje bij binnenkomst, in The Movies krijgt u deze in de pauze.
Kaartjes voor de ENCORE vertoning zijn inclusief één drankje.

Voor Cinevilletickets geldt een toeslag van € 17,50. Hulp nodig bij het online tickets bestellen met de Cinevillepas? Klik hier

LOOPTIJD VAN ONGEVEER 3 UUR, INCLUSIEF TWEE PAUZES PLUS EEN INTRODUCTIE VAN 15 MINUTEN.
GEZONGEN IN HET ITALIAANS, ONDERTITELD IN HET NEDERLANDS.

Tips voor u

Faust

Royal Opera House

La Forza del Destino

Royal Opera House

Romeo and Juliet

Royal Opera House
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.