laatste week

Three Summers

PREVIOUSLY UNRELEASED

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

94 min. Portuguese English BRAZIL

Previously Unreleased: elke zomer besteden EYE en De FilmHallen aandacht aan films die wel de selecties van prominente internationale festivals haalden, maar vervolgens nooit de Nederlandse bioscopen bereikten. Onder de naam ‘Previously Unreleased’ is een aantal van deze belangwekkende titels in De FilmHallen alsnog te zien.

Engels ondertiteld – English subtitled!

De vrolijke en energieke Madá past al jaren op het vakantiehuis van een schatrijke familie uit Rio de Janeiro. Wanneer haar werkgever verstrikt raakt in een fraudezaak probeert Madá zowel het huis als haar leven op de rails te houden. Regisseur Sandra Kogut vertelt het verhaal van het grote corruptieschandaal in Brazilië niet vanuit de kopstukken, maar juist vanuit de onzichtbare mensen in hun directe omgeving, die er ondanks alles het beste van proberen te maken. Het levert een warm en inventief komisch drama op, gedragen door een fantastische acteerprestatie van Regina Casé.

ENGLISH
Over a trio of summers, a caretaker for luxury condominiums relies on her resourcefulness and her eye for opportunity to take advantage of whatever comes her way as her employers are caught in major corruption scandals.

SANDRA KOGUT

(1965 | BRAZIL) Regina Casé, Rogério Fróes, Gisele Fróes, Jéssica Ellen Berna Ceppas Ivo Lopes Araújo Iana Cossoy Paro & Sandra Kogut
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.