Royal Opera House

The Winter’s Tale

The Royal Ballet

tickets en tijden
Woensdag

28 feb.

vanaf 28 februari te zien

Christopher Wheeldon, associate artistiek leider van The Royal Ballet, maakte zijn bewerking van Shakespeare’s grote romance The Winter’s Tale voor The Royal Ballet in 2014.

Het verhaal draait om het stuklopen van een huwelijk door een alles verterende jaloezie, het te vondeling leggen van een kind en een ogenschijnlijk hopeloze liefde. Toch volgt uiteindelijk, ingegeven door wroeging en spijt– en na een schijnbaar miraculeuze wederopstanding een happy end dat overloopt van vergevingsgezindheid en verzoening. Mede door de prachtige decors van Bob Crowley en de sfeervolle muziek van Joby Talbot is The Winter’s Tale een meesterlijk modern verhalend ballet.

Kaartjes voor de LIVE vertoning zijn inclusief een glas prosecco bij binnenkomst en een drankje naar keuze in de pauze. In De FilmHallen krijgt u tevens een hapje bij binnenkomst, in The Movies krijgt u deze in de pauze.
Kaartjes voor de ENCORE vertoning zijn inclusief één drankje.

Voor Cinevilletickets geldt een toeslag van € 17,50. Hulp nodig bij het online tickets bestellen met de Cinevillepas? Klik hier

LOOPTIJD VAN ONGEVEER 3 UUR, INCLUSIEF TWEE PAUZES PLUS EEN INTRODUCTIE VAN 15 MINUTEN.

Tips voor u

Swan Lake

Royal Opera House

Manon

Royal Opera House

Tosca

Royal Opera House

Macbeth

Royal Opera House
De laatste films & specials direct in uw mailbox?