laatste week

The Kitchen

tickets en tijden

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

103 min. English Dutch USA ANDREA BERLOFF

New York City, 1978. De twintig blokken met pandjeswinkels, sexshops en louche barretjes tussen 8th Avenue en de Hudson rivier zijn eigendom van de Ierse maffia en staan beter bekend als Hell’s Kitchen. Niet de makkelijkste buurt om in te wonen, ook niet de veiligste. Voor Kathy (Melissa McCarthy), Ruby (Tiffany Haddish) en Claire (Elisabeth Moss), de echtgenotes van drie maffialeden in Hell’s Kitchen, staan er grote veranderingen op stapel. Als hun mannen door toedoen van de FBI in de gevangenis belanden, besluiten de dames het heft in eigen hand te nemen door de zaken zelf te gaan runnen en de concurrentie uit de weg te ruimen.

ENGLISH
The wives of New York gangsters in Hell’s Kitchen in the 1970s continue to operate their husbands’ rackets after they’re locked up in prison.

ANDREA BERLOFF

(1974 | USA) Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Domhnall Gleeson, Elisabeth Moss, Brian d’Arcy James Bryce Dessner Maryse Alberti Andrea Berloff

Tips voor u

Hustlers

Ad Astra

Downton Abbey

Once Upon a Time … in Hollywood

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.