laatste week

The Kitchen

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

103 min. English Dutch USA

New York City, 1978. De twintig blokken met pandjeswinkels, sexshops en louche barretjes tussen 8th Avenue en de Hudson rivier zijn eigendom van de Ierse maffia en staan beter bekend als Hell’s Kitchen. Niet de makkelijkste buurt om in te wonen, ook niet de veiligste. Voor Kathy (Melissa McCarthy), Ruby (Tiffany Haddish) en Claire (Elisabeth Moss), de echtgenotes van drie maffialeden in Hell’s Kitchen, staan er grote veranderingen op stapel. Als hun mannen door toedoen van de FBI in de gevangenis belanden, besluiten de dames het heft in eigen hand te nemen door de zaken zelf te gaan runnen en de concurrentie uit de weg te ruimen.

ENGLISH
The wives of New York gangsters in Hell’s Kitchen in the 1970s continue to operate their husbands’ rackets after they’re locked up in prison.

ANDREA BERLOFF

(1974 | USA) Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Domhnall Gleeson, Elisabeth Moss, Brian d’Arcy James Bryce Dessner Maryse Alberti Andrea Berloff

Tips voor u

Proxima

laatste week

The Dark Knight

THE DARK KNIGHT TRILOGY #2

A Beautiful Day in the Neighborhood

The Dark Knight Rises

THE DARK KNIGHT TRILOGY #3
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.