laatste week

The King of Staten Island

ratingratingratingrating

NRC

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

137 min. English Dutch USA

The King of Staten Island is de nieuwe film van regisseur Judd Apatow met Pete Davidson, bekend van Saturday Night Live. Een film over liefde, verlies en humor op Staten Island.

Scott (Pete Davidson) komt maar niet vooruit met z’n leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was. Nu hij inmiddels in de twintig is heeft hij nog weinig bereikt en lijkt zijn droom om een tattoo artiest te worden te hoog gegrepen. Als zijn ambitieuze jongere zusje (Maude Apatow) naar de universiteit gaat blijft Scott alleen achter met zijn moeder (Oscarwinnaar Marisa Tomei), die als verpleegster werkt op de Eerste Hulp. Scott brengt zijn dagen door met chillen en blowen met zijn vrienden en scharrelt met zijn jeugdvriendin Kelsey (Bel Powley). Zijn moeder krijgt een relatie met een luidruchtige brandweerman genaamd Ray (Bill Burr) waardoor Scott gedwongen wordt eindelijk zijn verdriet onder ogen te zien en stappen kan zetten om echt te gaan leven. Verder ook met Steve Buscemi als Papa, een gepensioneerde brandweerman en mentor van Scott, en Pamela Adlon als Gina, de ex van Ray.

ENGLISH
Scott has been a case of arrested development since his firefighter dad died. He spends his days smoking weed and dreaming of being a tattoo artist until events force him to grapple with his grief and take his first steps forward in life.

JUDD APATOW

(1967 | USA)
Trainwreck (2015) | This Is 40 (2012) | Knocked Up (2007)
Pete Davidson, Bill Burr, Maude Apatow, Marisa Tomei, Steve Buscemi, Bel Powley Michael Andrews Robert Elswit Judd Apatow, Pete Davidson & Dave Sirus

“Een fijne rit met personages die voor je ogen groeien en diepte krijgen. Een soepele, charmante komedie met emotionele impact”

ratingratingratingrating

NRC

“A freewheeling and funny blue-collar dramedy”

ratingratingratingrating

The Guardian

Tips voor u

Tenet

The Personal History of David Copperfield

première
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.