laatste week

The Beach Bum

ratingratingrating

De Volkskrant

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

94 min. English Dutch USA

Moondog (Matthew McConaughey) is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn verwaande agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg) is het leven één groot feest vol drugs en drank. Moondog is de rockster onder de dichters, ook al heeft hij de laatste jaren niet veel op papier gezet. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer het merendeel van je dagen in het teken staan van drank, drugs en vrouwen.

The Beach Bum is een bruisende, originele komedie geregisseerd door Harmony Korine, de maker van onder meer Spring Breakers en Gummo. Bijgestaan door een sterrencast, brengt Korine een liefdesverklaring aan stoner comedies en aan de schoonheid van het leven.

ENGLISH
The Beach Bum follows the hilarious misadventures of Moondog (Matthew McConaughey), a rebellious rogue who always lives life by his own rules. Co-starring Snoop Dog, Zac Efron, and Isla Fisher, The Beach Bum is a refreshingly original and subversive new comedy from director Harmony Korine.

The Guardian
Joyous, outrageous and slyly mournful.

HARMONY KORINE

(1973 | USA)
Spring Breakers (2012) | Julien Donkey-Boy (1999) | Gummo (1997)
Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Jimmy Buffett, Zac Efron, Martin Lawrence, Jonah Hill John Debney Benoît Debie Harmony Korine

“Korines gevoel voor sfeer en stijl is onmiskenbaar aanwezig”

ratingratingrating

De Volkskrant

Tips voor u

Richard Jewell

Nog steeds te zien !

The Gentlemen

Nog steeds te zien !

Emma

Nog steeds te zien !

A Beautiful Day in the Neighborhood

Premiere
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.