voorverkoop

Tenet

tickets en tijden

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

150 min. English Dutch UNITED KINGDOM | USA CHRISTOPHER NOLAN
vanaf 26 augustus te zien

John David Washington (zoon van Denzel Washington) is de Protagonist in Christopher Nolan’s nieuwe scifi-actiefilm Tenet. Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet de Protagonist de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie.

Met zijn elfde film keert Christopher Nolan terug naar de toon van Memento en Inception. Daar is kennelijk een zekere mate van tijdreizen voor nodig, maar niet op de manier zoals we die kennen. Het personage van Washington lijkt tegen de tijd in te reizen, terwijl gebeurtenissen om hem heen zich achterstevoren afspelen.

Het camerawerk van Tenet is opnieuw van de Nederlandse cinematograaf Hoyte van Hoytema, die ook aan Nolan’s Interstellar en Dunkirk werkte.

ENGLISH
An action epic revolving around international espionage, time travel, and evolution. Possibly about a man trying to prevent World War 3 through time travel and rebirth.

CHRISTOPHER NOLAN

(1970 | ENGLAND) John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine, Kenneth Branagh Ludwig Göransson Hoyte Van Hoytema Christopher Nolan

Tips voor u

The King of Staten Island

Burden

Queen & Slim

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.