laatste week

Temblores

ratingratingratingrating

NRC

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

107 min. Spanish Dutch GUATEMALA

Temblores is de nieuwe film van regisseur en scenarioschrijver Jayro Bustamante (Ixcanul), waarin een familieman heen en weer wordt gesleurd tussen de liefde voor familie, de grenzen van religie en de vrijheid om te kiezen van wie je houdt.

Wanneer veertiger Pablo (Juan Pablo Olyslager) terugkeert naar zijn huis buiten Guatemala Stad, wacht een verslagen familie hem gespannen op. Iedereen is in shock: Pablo is verliefd geworden op een andere man en dat gaat tegen alle religieuze waarden van de familie in. Ze geven hem een ultimatum: of hij laat zich ‘genezen’ door de kerk, of hij zal voorgoed verbannen worden. Pablo komt voor een duivels dilemma te staan; kiest hij voor de man waarvan hij houdt, of voor zijn familie?

ENGLISH
The coming out of an evangelical father shatters his family, his community and uncovers a profoundly repressive society.

TheWrap ✭✭✭✭✭
It’s a magnificently unflinching film from a master director in the making, whose thunderous strength will surely make waves in Bustamante’s Central American homeland and abroad.

JAYRO BUSTAMANTE

(1977 | GUATEMALA)
Ixcanul (2015)
Juan Pablo Olyslager, Diane Bathen, Mauricio Armas Zebadúa, María Telón Pascual Reyes Luis Armando Arteaga Jayro Bustamante

“Het knappe van Temblores is dat de film zoveel meer is dan een fel j’accuse”

ratingratingratingrating

NRC

Tips voor u

Un homme et une femme

KLASSIEKER

A Perfectly Normal Family

Gli anni più belli

première

The Last Black Man in San Francisco

Previously Unreleased
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.