laatste week

Sorry to Bother You

ratingratingratingrating

Rolling Stone

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

111 min. English Dutch USA

EYE besteedt elke zomer aandacht aan films die wel de selecties van prominente internationale festivals haalden, maar vervolgens nooit de Nederlandse bioscopen bereikten. Onder de naam ‘Previously Unreleased’ zijn een aantal van deze belangwekkende titels in De FilmHallen alsnog te zien.

Donderdagavond 22 augustus zal de film worden ingeleid door filmjournalist Hugo Emmerzael

Sorry to Bother You
Een zwarte telemarketeer met weinig gevoel van eigenwaarde ontdekt een magische sleutel tot zakelijk succes. Hij brengt zichzelf naar de bovenste regionen van de hiërarchie, net op het moment dat zijn collega’s zich verzetten tegen onrechtvaardige arbeidsomstandigheden. Wanneer hij het macabere geheim van zijn bedrijfsleiders blootlegt, moet hij beslissen of hij wil opstaan of zich wil uitkopen.

ENGLISH
In an alternate present-day version of Oakland, telemarketer Cassius Green discovers a magical key to professional success, propelling him into a universe of greed.

BOOTS RILEY

LaKeith Stanfield, Tessa Thompson, Jermaine Fowler Doug Emmett Boots Riley

“Boots Riley’s brilliant, take-no-prisoners comedy skewers social norms, racial strife and the media – then things get really weird”

ratingratingratingrating

Rolling Stone

Tips voor u

Tenet

voorverkoop

Burden

Queen & Slim

The King of Staten Island

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.