laatste week

Que Dios Nos Perdone

May God Save Us

ratingratingrating

De Volkskrant

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

126 min. Spanish Dutch SPAIN

Madrid, de hete zomer van 2011. Anderhalf miljoen gelovigen wachten op de komst van paus Benedictus XVI, terwijl een nieuwe bezuinigingsronde van de regering zorgt voor felle demonstraties. Veiligheidstroepen bewaken de stad, waar een seriemoordenaar het heeft voorzien op oudere vrouwen. Twee rechercheurs met de nodige persoonlijke problemen, de introverte Velarde en de extraverte Alfaro, krijgen de opdracht de zaak zo snel en stil mogelijk op te lossen.

De psychologische thriller van Rodrigo Sorogoyen, een groot succes in Spanje en Frankrijk, grijpt je vanaf de eerste beelden en laat je niet meer los. In San Sebastian won de film de juryprijs voor beste scenario; Roberto Álamo werd voor zijn vertolking bekroond met een Goya, Feroz en José María Award.

ENGLISH
Inspectors Velarde and Alfaro must find what appears to be a serial killer. This hunt against the clock will make them realize something they’d never thought about: neither one of them is that different from the killer.

RODRIGO SOROGOYEN

(1981 | SPAIN) Antonio de la Torre, Roberto Álamo, Javier Pereira, Luis Zahera Olivier Arson Álex de Pablo Isabel Peña & Rodrigo Sorogoyen

“Tussen acteurs De la Torre en Álamo, die voor zijn rol een Goya (de Spaanse Oscar) kreeg, klikt het goed”

ratingratingrating

De Volkskrant

Tips voor u

Hotel Mumbai

Double Bill & Q&A: Annemin Sinemaları + Hermana

Rode Tulp Film Festival

Dirty God

Rode Tulp Film Festival

Asbury Park: Riot Redemption Rock ‘N Roll

muziekdocumentaire
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.