laatste week

Nous finirons ensemble

ratingratingrating

NRC

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

135 min. French Dutch FRANCE

Nous finirons ensemble is de nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoophit Les petits Mouchoirs (2011). Toen zagen we hoe Max (François Cluzet) en zijn vrouw Véro hun vriendengroep uitnodigden om gezamenlijk vakantie te vieren in hun prachtige strandhuis.

Voor Nous finirons ensemble keert de gehele originele sterrencast terug voor een grote reünie. Zeven jaar na het einde van Les petits mouchouirs komen de vrienden, inmiddels allemaal de veertig gepasseerd, opnieuw samen in het prachtige Zuid-Frankrijk als verrassing voor Max’ verjaardag. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder. Door een ruzie tussen Max en Eric (Gilles Lellouche) hebben ze elkaar al jaren niet gezien en is niemand zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden, maar ook deze vakantie komen er geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

ENGLISH
The result of the small handkerchiefs “Petits mouchoirs”, 7 years later. The band, which erupted, is found on the occasion of the anniversary surprise organized for Max.

GUILLAUME CANET

(1973 | FRANCE)
Rock'n Roll (2017) | Les petits mouchoirs (2010)
François Cluzet, Marion Cotillard, Pascale Arbillot, Clémentine Baert, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte, Valérie Bonneton, José Garcia, Benoît Magimel Christophe Offenstein Guillaume Canet & Rodolphe Lauga

“Oude liefdes en oud zeer flakkeren op, nieuwe begeertes wakkeren aan”

ratingratingrating

NRC

Tips voor u

Ema

A Perfectly Normal Family

première

A Beautiful Day in the Neighborhood

About Endlessness

laatste week
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.