laatste week

Nos batailles

ratingratingratingrating

De Volkskrant

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

98 min. French Dutch FRANCE

Nos batailles is een meeslepend en hoopvol portret van een vader die een balans moet vinden tussen werk en vaderschap, nadat zijn vrouw spoorloos is verdwenen. Romain Duris maakt veel indruk als worstelende vader en ook de twee kinderen stelen je hart.

Olivier (Romain Duris) is teamleider in een distributiecentrum. Hij zet zich actief in voor de vakbond en staat dag en nacht klaar voor al zijn collega’s. Thuis zorgt zijn vrouw Laura voor hun twee jonge kinderen. Wanneer zij opeens verdwijnt zonder verklaring of afscheid, moet Oliver zijn veeleisende baan en de zorg voor zijn kinderen op zich nemen. Niet wetende of zijn vrouw ooit nog terug zal keren, probeert Olivier ondanks het gemis een nieuw evenwicht vinden.

ENGLISH
Olivier is fighting with his comrades at work against injustices, but one night his wife Laura leaves him and the kids on 9 and 6. He must now meet another struggle and face up to his new responsibilities. Can he find a new balance?

GUILLAUME SENEZ

(1978 | BELGIUM)
Keeper (2015)
Romain Duris, Basile Grunberger, Laetitia Dosch, Laure Calamy Elin Kirschfink Raphaëlle Desplechin & Guillaume Senez

“Nos batailles toont een maatschappelijke strijd op de vierkante meter, met veel psychologisch inzicht geschreven, aandachtig geobserveerd en perfect geacteerd”

ratingratingratingrating

De Volkskrant

Tips voor u

Richard Says Goodbye

Working Woman

première

Temblores

première

A Rainy Day In New York

voorpremière
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.