Rode Tulp Film Festival

Opening Film Festival: Misafir

The Guest

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

90 min. Turkish English TURKEY

Misafir is de openingsfilm van het Rode Tulp Film Festival

Programma
Tijdens het openingsprogramma is er live muziek, een Q&A met de regisseur en zijn er gastsprekers. De hoofdfilm start om 19:45.

Misafir
Nadat de tienjarige Lena haar familie in de oorlog in Syrië is verloren, is ze gedwongen om haar weg naar Turkije te vinden. Samen met haar zusje, haar buurmeisje Meryem en andere Syrische vluchtelingen gaan ze op weg naar Istanboel. Lena wilt op een dag weer naar huis terugkeren, terwijl Meryem vastbesloten is Europa te bereiken.

Eenmaal In Istanboel aangekomen staan ze direct voor een nieuwe uitdaging als ze in de steek worden gelaten door de enige mensen die hen konden helpen. Hun poging om te overleven in de grote stad met al zijn wreed- en kilheid is hartverwarmend. Aan het eind van deze zware reis hebben beide meisjes geleerd wat het betekent om liefde voor elkaar te hebben en voor elkaar te zorgen.

ENGLISH
Misafir follows the journey of Lena and Meryem during their flight from the war in Syria. Lena is a ten year old girl who has lost her family in the war. She finds herself forced to make her way to Turkey with her baby sister and their neighbor Meryem, along with the other Syrian refugees. Lena wants to return home, while Meryem’s hope is to reach Europe. They arrive in Istanbul only to face new challenges, they get abandoned by the only people that could help. Their efforts to survive in the big city with all its cruelty and coldness, give us hope. At the end of the tough journey they have both learned to love and take care of each other…

ANDAÇ HAZNEDAROĞLU

Saba Mubarek, Rawan Skeff Andaç Haznedaroğlu

Tips voor u

Sibel

Nog steeds te zien !

Do the Right Thing

KLASSIEKER

Honey Boy

Premiere

I See You

Premiere
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.