laatste week

Mijn bijzonder rare week met Tess

ratingratingratingrating

NRC

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

82 min. Nederlands NETHERLANDS

30 juni Tessdag
Ken jij een Tess, of heet je zelf zo? Goed nieuws: tijdens de voorpremière op 30 juni mogen alle Tessen gratis naar binnen! Hoe werkt het? Reserveer een kaartje via kassa@filmhallen.nl en vergeet op de dag zelf niet je paspoort of ID-kaart mee te nemen.

Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

STEVEN WOUTERLOOD

(1984 | NETHERLANDS) Sonny van Utteren, Josephine Arendsen, Julian Ras, Jennifer Hoffman, Tjebbo Gerritsma, Suzan Boogaerdt, Hans Dagelet, Guido Pollemans, Terence Schreurs Franziska Henke Sal Kroonenberg Anna Woltz (novel), Laura van Dijk (scenario)

“Uitstekend. Kan zich meten met de beste Scandinavische jeugdfilms”

ratingratingratingrating

NRC

“Volleerd maakt de regisseur gebruik van de fraaie Waddenlocaties, het talent van de acteurs en de psychologische rijkdom van het verhaal”

ratingratingratingrating

De Volkskrant

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.