Rode Tulp Film Festival

Masterclass Tayfun Pirselimoğlu

inclusief screenings

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

Deze masterclass is onderdeel van het Rode Tulp Film Festival

Programma
Tijdens het Rode Tulp Film Festival geeft regisseur Tayfun Pirselimoğlu een masterclass. Ook zullen twee van zijn films vertoond worden. Het volledige programma duurt 6 uur.

Ben o Değilim (I’m Not Him)
Nihat is samen met de geheimzinnige Ayşe werkzaam als bordenwasser in een ziekenhuis. Op een dag nodigt Ayse hem thuis uit. In haar huis hangt een foto van haar man, hij blijkt opgesloten te zijn in een gevangenis. Op bizarre wijze is er een gelijkenis tussen Nihat en de man op de foto. Deze gelijkenis is het begin van een vreemd verhaal.

ENGLISH
Nihat, an introverted employee in a hospital cafeteria, is confused by Ayse, a mysterious woman who just started working there as a dishwasher. Reluctantly, Nihat accepts Ayse’s invitation to dinner at her house. This is the beginning of a strange and dangerous liaison. 

Yol Kenari (Sideway)
Bizarre gebeurtenissen geven aan dat de dag des oordeels nabij is. De inwoners van een klein stadje bevinden zich aan de rand van waanzin, denkende dat de antichrist reeds aanwezig is. Maar wie is Christus dan? Is het een arme man, werkzaam in een koffiezaak, met een heilig teken op zijn rug?

ENGLISH
Screwy signs indicate the arrival of the doomsday. The people of a small town find themselves on the edge of insanity, thinking the Antichrist is already around.

Tips voor u

Honey Boy

Premiere

The Wild Goose Lake

Premiere

Les Misérables

Nog steeds te zien !

Queen & Slim

Premiere
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.