Luizenmoeder – De Film

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

108 min. Nederlands NEDERLAND ILSE WARRINGA & JAN ALBERT DE WEERD

Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederland’s bekendste basisschool.

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent…: Juf Ank (Ilse Warringa) en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm!

Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht ook nog een nieuwe liefde op.

ILSE WARRINGA & JAN ALBERT DE WEERD

Ilse Warringa, Jennifer Hoffman, André Dongelmans, Arnoud Bos, Dragan Bakema, Maaike Martens, Leny Breederveld, Bianca Krijgsman, Rian Gerritsen, Dunya khayame, Meral Polat, Aiko Mila Beemsterboer, Rop Verheijen, Walid Benmbarek, Beppie Melissen Hielke Praagman Rick David

Tips voor u

The Painter and the Thief

In a Lonely Place

KLASSIEKER

Paolo Conte, It’s Wonderful

TE ZIEN OP ZO 8 AUG + DI 10 AUG

Judas and the Black Messiah

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.