Tapis Rouge 2020

Le Prix Tapis Rouge

Tapis Rouge 2020

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

Het voorprogramma is Fransgesproken

Tapis Rouge Franse Film Selectie staat voor het beste uit de Franse cinema van dit moment. Tussen 5 en 10 november kun je in De FilmHallen genieten van premières, niet eerder uitgebrachte titels en (video)voorprogramma’s met gasten uit de Franse cinema.

Le Prix Tapis Rouge is de prijs voor de beste verfilming van een Franse roman en wordt donderdag 5 november uitgereikt. De jury bestaat uit zes vertegenwoordigers uit de Franse en Nederlandse film- en literatuurwereld. Juryvoorzitter is schrijver en filmrecensent Pierre Assouline en tevens lid van de Académie Goncourt.

Programma
Tijdens de uitreiking zijn Chazia Mourali, Pierre-Pascal Bruneau en Abdelkader Benali in Zaal 1 aanwezig (linker verkoopknop) en kijken we naar een selectie van door hun gekozen (korte) films. Aansluitend wordt de winnaar van Le Prix Tapis Rouge bekend gemaakt en vertoond. Het voorprogramma wordt live gestreamd in Zaal 2 (rechter verkoopnkop).

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.