laatste week

La Belle Époque

ratingratingratingrating

VPRO Cinema

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

115 min. French Dutch FRANCE

Het leven van de technofobische striptekenaar Victor (Daniel Auteuil) raakt ontregeld wanneer hij kennismaakt met een nieuwe en unieke manier van entertainment. Het bedrijf van zijn zoon Antoine (Guillaume Canet) biedt namelijk aan welgestelde cliënten de kans om door een combinatie van slimme trucages en het naspelen van gebeurtenissen terug in de tijd te gaan. Victor besluit de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven, die waarin hij zijn grote liefde Marianne (Fanny Ardant) voor het eerst ontmoette, veertig jaar geleden. De setting is een gezellig buurtcafé uit de jaren zeventig, waar iedereen rookt als een ketter. Victor heeft het al snel zo naar z’n zin dat hij het liefst zou blijven in deze tijd zonder mobiele telefoons, internet en andere moderne gemakken.

ENGLISH
A couple in crisis. He, disillusioned, sees his life upset the day an entrepreneur offers him to plunge back into the time of his choice.

NICOLAS BEDOS

(1980 | FRANCE) Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier, Fanny Ardant Nicolas Bedos & Anne-Sophie Versnaeyen Nicolas Bolduc Nicolas Bedos

“Prettig vilein. Zegt verstandige dingen over de liefde en ouder worden”

ratingratingratingrating

VPRO Cinema

Tips voor u

Été 85

Deux

voorpremière

Atlantis

première

Voorpremière Allen Tegen Allen + Nagesprek

voorpremière
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.