Kom Uit Je Bubbel

Kom uit je bubbel #5 The Lion King

2D, ORIGINAL VERSION

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

118 min. English Dutch USA

In samenwerking met John Altman en De Regenboog Groep

Kom uit je bubbel is een concept waarin Amsterdammers zichzelf en een onbekende ander trakteren op een leuke avond uit. Het idee is simpel: je koopt een filmkaartje en met dat kaartje krijgt een stadsgenoot die wel een verzetje kan gebruiken een kaartje gratis. Let op dat de zaal ongeplaceerd is, je krijgt je plaatsen toegewezen in de zaal.

De kosten voor een kaartje zijn €10,- inclusief snacks van John Altman, een drankje en 2 toegangskaartjes (één kaartje voor de onbekende Amsterdammer) Cinevillers betalen 5 euro.

In Disney’s The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren.

De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa. The Lion King maakt gebruik van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen.

ENGLISH
After the murder of his father, a young lion prince flees his kingdom only to learn the true meaning of responsibility and bravery.

JON FAVREAU

(1966 | USA)
The Jungle Book (2016) | Chef (2014) | Cowboys & Aliens (2011) | Iron Man (2008) | Elf (2002)
VOICES: Donald Glover, Beyoncé Knowles, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, James Earl Jones Hans Zimmer Caleb Deschanel Jeff Nathanson
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.