laatste week

Jurassic World: Fallen Kingdom (2D)

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

128 min. English Dutch USA

In de nieuwe Jurassic World: Fallen Kingdom keren favoriete personages terug en worden er nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren.

Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

ENGLISH
When the island’s dormant volcano begins roaring to life, Owen and Claire mount a campaign to rescue the remaining dinosaurs from this extinction-level event.

J.A BAYONA

(1975 | SPAIN)
A Monster Calls (2016) | The Impossible (2012) | The Orphanage (2007)
Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, BD Wong, Geraldine Chaplin, Toby Jones Michael Giacchino Oscar Faura Colin Trevorrow & Derek Connolly

Tips voor u

Green Book

Captain Marvel (2D)

première

The Mule

Bohemian Rhapsody

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.