laatste week

Il testimone invisibile

ratingratingrating

De Volkskrant

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

102 min. Italian Dutch ITALY

Als de rijke zakenman Adriano (Riccardo Scamarcio) wakker wordt in een hotelkamer ziet hij het levenloze lichaam van zijn minnares Laura (Miriam Leone). De deur is van binnenuit afgesloten en er is geen bewijs dat er iemand anders in de kamer is geweest. Ondanks dat Adriano claimt onschuldig te zijn, wordt hij aangeklaagd voor moord. Hij vraagt Virginia Ferrara (Maria Paiato), een zeer ervaren advocate die nog nooit een zaak heeft verloren, zijn onschuld te bepleiten. Ze krijgen drie uur om zijn zaak voor te bereiden en een belangrijke getuigenis te weerleggen en op zoek te gaan naar ontlastend bewijs. Met zijn rug tegen de muur, wordt Adriano door haar gedwongen volledige openheid te geven waarna zich een vernuftig psychologisch steekspel ontspint.

ENGLISH
Adriano Doria is “the entrepreneur of the year” in Milan.He drives a BMW, wears a flamboyant Rolex, has an adorable wife and daughter and a beautiful mistress. But now he is under house arrest, accused of murder.

STEFANO MORDINI

(1968 | ITALY) Oriol Paulo, Stefano Mordini & Massimiliano Cantoni

“Noir-achtige pulpthriller vol plotwendingen, waarin niets is wat het lijkt”

ratingratingrating

De Volkskrant

Tips voor u

Burden

voorpremière

Picciridda

première

Matthias et Maxime

Fin de siglo

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.