Rode Tulp Film Festival

İçerdekiler

Insiders | Q&A met regisseur

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

116 min. Turkish English TURKEY

İçerdekiler is te zien tijdens het Rode Tulp Film Festival

Na de voorstelling is er een Q&A met regisseur Hüseyin Karabey

Een leraar die zonder reden al zes maanden in hechtenis verblijft krijgt te horen dat hij ondanks het verbod op echtelijke bezoeken toch toestemming krijgt om zijn vrouw te ontmoeten. Als hij vraagt hoe ze tot dit besluit zijn gekomen, antwoorden ze hem dat het voortkomt uit goedheid. De gevangene vindt het maar moeilijk om dit te geloven, maar kijkt tegelijkertijd erg uit naar een spaarzaam moment samen met zijn vrouw. Als ze kort voor hun ontmoeting ziek wordt en haar zus stuurt om haar plaats te vervangen, komt de leraar voor een onverwachte ethische kwestie te staan.

ENGLISH
The police captain tells the teacher, who had been held in custody for the past 6 months for no apparent reason, that they will allow him to meet with his wife even though conjugal visits are restricted. In disbelief, the prisoner constantly questions the reason for this deed. The prisoner anticipates in the captain’s room for solitary moments with his wife, but his guest brings a different ethical problem into the equation that he would need to confront.

HÜSEYIN KARABEY

Caner Cindoruk, Settar Tanriöğen, Gizem Erman Soysaldi Ulaş Zeybek

Tips voor u

Woman

premiere

Do the Right Thing

KLASSIEKER

Lillian

Premiere

Queen & Slim

Premiere
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.