laatste week

I See You

ratingratingratingrating

NRC

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

96 min. English Dutch USA

De verdwijning van een 10-jarige jongen in een ogenschijnlijk perfect stadje vertoont een vreemde gelijkenis met een cold case van rechercheur Greg Harper (Jon Tenney). Greg werkt dag en nacht aan deze nieuwe zaak, en worstelt ondertussen met problemen thuis. Sinds zijn vrouw Jackie (Helen Hunt) een affaire heeft gehad is de spanning om te snijden, en gedraagt ze zich vreemd. Jackie is op haar beurt bang dat ze haar verstand aan het verliezen is: ze voelt een constante vijandige sfeer in huis. Niet alleen van haar gezin, maar ook van buitenaf. Het huis wordt geteisterd door vreemde geluiden, spullen die verdwijnen en apparaten die een eigen leven lijken te leiden. Is Jackie gek aan het worden? Of ligt het gezin echt onder vuur?

I See You, een film van regisseur Adam Randall en scenarist Devon Graye, is een mysterieuze suspense-thriller die de kijker voortdurend op het verkeerde been zet.

ENGLISH
Strange occurrences plague a small town detective and his family as he investigates the disappearance of a young boy.

Variety
An eerie suspense exercise that starts out looking like a supernatural tale — one of several viewer presumptions this cleverly engineered narrative eventually pulls the rug out from under.

ADAM RANDALL

(1980 | UNITED KINGDOM) Helen Hunt, Jon Tenney, Judah Lewis, Owen Teague William Arcane Philipp Blaubach Devon Graye

“Vlekkeloos uitgevoerd mysterie”

ratingratingratingrating

NRC

“Family drama turns seriously spooky”

ratingratingratingrating

The Times

Tips voor u

Antebellum

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.