laatste week

Gräns

BORDER

ratingratingratingrating

NRC

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

101 min. Swedish Dutch SWEDEN

Winnaar Un Certain Regard Award Cannes Filmfestival 2018

Tina (Eva Melander) is een waardevolle kracht bij de grenswacht. Ze is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot. Niet in staat te ontdekken wat hij verbergt, raakt Tina gebiologeerd door deze Vore (Eero Milonoff) en zijn mysterieuze aura. Ze voelt met hem een verwantschap die ze met anderen niet kent. Haar onderzoek naar hem onthult veel meer dan ze kon verwachten; haar hele bestaan is op leugens gebaseerd. Nu moet ze kiezen of ze Vore’s schokkende waarheid zal accepteren.

Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In. De film won de Un Certain Regard Award op het filmfestival in Cannes 2018.

ENGLISH
After a customs officer develops a strange attraction to the suspect she’s investigating, the case’s revelations soon call into question her entire existence.

ALI ABBASI

(1981 | IRAN)
Shelley (2016)
Eva Melander, Eero Milonoff, Viktor Åkerblom, Sten Ljunggren Christoffer Berg & Martin Dirkov Nadim Carlsen Ali Abbasi, Isabella Eklöf & John Ajvide Lindqvist

“Meesterlijk. Een van de meest originele, gedurfde en verontrustende films van dit jaar”

ratingratingratingrating

NRC

ratingratingratingrating

De Volkskrant

Tips voor u

Tarde Para Morir Joven

Previously Unreleased

The Biggest Little Farm

première

Devil’s Pie – D’Angelo

laatste week

Three Identical Strangers

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.