eenmalig

Friends 25: The one with the anniversary

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

200 min. English Dutch USA

Op zondag 22 september 2019 is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom ‘Friends’ werd uitgezonden. Om dit te vieren zijn de meest iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst te zien op het grote doek.

De Amerikaanse sitcom volgt het lief en leed van een hechte groep vrienden die in New York City wonen: broer en zus Ross (David Schwimmer) en Monica Geller (Courteney Cox), en hun vrienden Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Rachel Green (Jennifer Aniston). De serie was 10 seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s en een Golden Globe. In 25 jaar is ‘Friends’ veranderd in een cultureel fenomeen en heeft de serie een grote schare trouwe fans opgebouwd.

Tips voor u

The Dark Knight Rises

THE DARK KNIGHT TRILOGY #3

The King of Staten Island

Batman Begins

THE DARK KNIGHT TRILOGY #1

The Dark Knight

THE DARK KNIGHT TRILOGY #2
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.