laatste week

Fisherman’s Friends

ratingratingrating

NRC

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

112 min. English Dutch UNITED KINGDOM

Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt.

Als de bijdehante Danny (Daniel Mays), een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven.

ENGLISH
Ten fisherman from Cornwall are signed by Universal Records and achieve a top ten hit with their debut album of Sea Shanties.

CHRIS FOGGIN

Tuppence Middleton, Daniel Mays, James Purefoy, David Hayman Rupert Christie Simon Tindall Piers Ashworth, Meg Leonard & Nick Moorcroft

“Als de chemie deugt, zoals hier, hoor je zo’n sprookje graag opnieuw”

ratingratingrating

NRC

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.