FilmHallen Fast Forward Festival

FFFF: Vox Lux

Online ticket €13,50 - Cinevilleticket €3,50

110 min. English Dutch USA

Deze voorpremière van Vox Lux maakt onderdeel uit van het FilmHallen Fast Forward Festival

Programma
Te gast is muziekjournalist en filmliefhebber Job de Wit, bekend van zijn clipavond Fullscreen in De Balie. Hij neemt een selectie videoclips mee geïnspireerd op Vox Lux.

Vox Lux
Tijdens de herdenking van een schietpartij op school, zingt overlevend slachtoffer Celeste (Raffey Cassidy), een hartverscheurend lied die van haar een onverwachte ster maakt. Met de hulp van haar gedreven manager (Jude Law) groeit Celeste uit tot een wereldberoemde popster. In 2017 is de nu 31-jarig Celeste (Natalie Portman) bezig met haar comeback terwijl schandalen en persoonlijke problemen haar carrière bedreigen.

Na zijn doorbraak met The Childhood of a Leader, een film over de geboorte van het fascisme, keert acteur/regisseur Brady Corbet nu terug met Vox Lux, die na een eerste vertoning tijdens het filmfestival van Venetië op zeer lovende kritieken kon rekenen. De nummers in de film werden geschreven en gecomponeerd door singer-songwriter Sia.

ENGLISH
An unusual set of circumstances brings unexpected success to a pop star.

BRADY CORBET

(1988 | USA) Natalie Portman, Jude Law, Stacy Martin Brady Corbet
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.