FilmHallen Fast Forward Festival

FFFF x Patta: Mid90s

Online ticket €13,50 - Cinevilleticket €3,50

85 min. English Dutch USA

Deze voorpremière van Mid90s maakt onderdeel uit van het FilmHallen Fast Forward Festival

Programma
Tijdens het voorprogramma spelen we een filmquiz die is samengesteld samen met Patta. Test je old-school hip-hop én filmkennis en maak kans op mooie prijzen!

Filmhallen x Patta Afterparty
Na Mid90s is er een afterparty in de foyer van De FilmHallen met o.a. de beste old school en new school hip hop van LUC (BBQ, Bassline, Mercurii). Ook schenken we Avatar, de nieuwe IPL (India Pale Lager) van Oedipus Brewing.

Mid90s
In Mid90s, het regiedebuut van Jonah Hill, groeit de 13-jarige Stevie (Sunny Suljic) op in het L.A. van de jaren negentig. Zijn alleenstaande moeder is veel weg, zijn gewelddadige broer kijkt nauwelijks naar hem om en ook op school heeft niemand aandacht voor hem. Wanneer hij een groep skateboarders ontmoet, doet hij alles om bij ze te horen en leert daarbij een aantal harde, maar belangrijke levenslessen.

ENGLISH
Follows Stevie, a thirteen-year-old in 1990s-era Los Angeles who spends his summer navigating between his troubled home life and a group of new friends that he meets at a Motor Avenue skate shop.

JONAH HILL

(1983 | USA) Sunny Suljic, Katherine Waterston, Lucas Hedges, Gio Galicia Trent Reznor & Atticus Ross Christopher Blauvelt Jonah Hill
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.