FilmHallen Fast Forward #32: Paradise Drifters

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

85 min. Dutch NETHERLANDS

Met FilmHallen Fast Forward presenteert De FilmHallen voorpremières met een uitgebreid programma in het thema van de film, bestaande uit o.a. een korte film, bijzondere gasten en een quiz.

FilmHallen Fast Forward is terug! De Nederlandse regisseur Mees Peijnenburg presenteert zijn gefragmenteerde portret van drie dak- of thuisloze jongvolwassenen.

Programma
Tijdens het voorprogramma kijken we naar de korte film Un creux dans mon coeur van Mees Peijnenburg, gaan we in gesprek met de jonge regisseur en laat hij aan de hand van zijn favoriete filmfragmenten zien wat hem inspireert als filmmaker. Uiteraard spelen we ook weer een filmquiz!

FilmHallen Fast Forward #32: Paradise Drifters
De dakloze jongeren Yousef, Chloe en Lorenzo hebben in hun jonge levens al flink wat te verduren gehad. Yousef (Bilal Wahib) is net 18 geworden en moet de jeugdzorginstelling verlaten, maar heeft geen familie om naar terug te keren. Chloe (Tamar van Waning) is ongewenst zwanger van haar stiefvader en is op zoek naar een uitweg. Lorenzo (Jonas Smulders) wil met drugssmokkel snel geld verdienen om zijn broer te helpen. Alle drie willen ze niets liever dan ontsnappen aan hun situatie. Door een toevallige ontmoeting vertrekken ze gezamenlijk naar Zuid-Europa.

 

MEES PEIJNENBURG

(1989 | NETHERLANDS) Tamar van Waning, Jonas Smulders, Bilal Wahib, Joren Seldeslachts, Camilla Siegertsz, Steef Cuijpers, Micha Hulshof Juho Nurmela & Ella van der Woude Jasper Wolf Mees Peijnenburg
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.