voorpremière + voorprogramma

FilmHallen Fast Forward #31: Drama Girl

voorpremière met programma

Online ticket: €13,50 – Cinevilleticket € 3,50

94 min. Dutch NETHERLANDS

Met FilmHallen Fast Forward presenteert De FilmHallen voorpremières met een uitgebreid programma in het thema van de film, bestaande uit o.a. een korte film, bijzondere gasten en een quiz.

Programma
In het voorprogramma duiken we in het brein van de regisseur van Drama Girl, Vincent Boy Kars. Aan de hand van zijn favoriete fragmenten vertelt hij over zijn inspiratie en krijgen wij een exclusief kijkje binnen het creatieve proces van de filmmaker. Aansluitend spelen we uiteraard weer een filmquiz!

FilmHallen Fast Forward #31: Drama Girl
Drama Girl geeft een jonge vrouw (Leyla de Muynck) de kans om in het reine te komen met een aantal lastige gebeurtenissen, door deze belangrijke momenten uit haar leven na te spelen. Leyla (26) is de hoofdpersoon in een film gebaseerd op haar eigen levensverhaal. Hierin omringt regisseur Vincent Boy Kars haar met professionele acteurs: Pierre Bokma speelt Leyla’s vader, Elsie de Brauw speelt haar moeder, en Jonas Smulders speelt haar vriendje. Samen met Vincent onderzoeken ze op welke manieren mensen in het algemeen een bepaald beeld schetsen van hun eigen levensverhaal – en hoe dat beeld verandert wanneer een traumatische gebeurtenis het verloop van het verhaal verstoort. Terwijl Vincent en de personages in het verleden van Leyla duiken, stelt de film de vraag hoe drama, als genre zijnde, ons kan helpen om onszelf en de wereld om ons heen beter te leren begrijpen.

VINCENT BOY KARS

Independent Boy (2017)
Leyla de Muynck, Jonas Smulders, Pierre Bokma, Elsie de Brauw David Spaans Vincent Boy Kars & Jolein Laarman
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.