FilmHallen Fast Forward #26: Monos

ratingratingratingratingrating

The Guardian

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

103 min. Spanish | English Dutch COLOMBIA

Let op: deze voorstelling vindt op woensdag 28 augustus plaats. (Dus niet op woensdag 21 augustus zoals eerder aangegeven)

Met FilmHallen Fast Forward presenteert De FilmHallen voorpremières met een uitgebreid programma in het thema van de film, bestaande uit o.a. een korte film, bijzondere gasten en een quiz.

Programma
Te gast is filmprogrammeur Lauren Murphy, zij programmeerde Monos als openingsfilm op het Imagine Film Festival. De korte voorfilm Concrete (2018) is ook in samenwerking met Imagine geselecteerd. En uiteraard spelen we weer een spannende filmquiz!

FilmHallen Fast Forward #26: Monos
Op een woeste hoogvlakte in Colombia staat een stel jongeren strak in het gelid. Een fanatieke commandant blaft zijn ‘soldaten’ een nieuwe opdracht toe. Naast de krijgsgevangen Amerikaanse dokter (Julianne Nicholson) moeten ze ook een koe gaan verzorgen en bewaken voor De Organisatie. Als de commandant vertrokken is lijkt het echter meer een tienerkamp dan een militaire eenheid. Er wordt gestoeid met elkaar, er wordt gelachen en er ontstaan stelletjes. Maar als de strijd nadert en de koe per ongeluk om het leven komt wordt het menens… Monos sleurt je mee in een overweldigend avontuur gedrenkt in rauwe emoties en weelderige natuur. Een genadeloos, wild verhaal over leiderschap, afbrokkelende controle en overlevingsdrang aan de grenzen van de beschaafde wereld.

ENGLISH
FilmHallen Fast Forward is a recurring theme-night in which we present previews with a special pre-program: an introduction, a short film and a filmquiz. The main feature is shown in the original version with Dutch subtitles, the pre-program is in Dutch. About Monos: On a faraway mountaintop, eight kids with guns watch over a hostage and a conscripted milk cow.

ALEJANDRO LANDES

(1980 | BRASIL) Julianne Nicholson, Sofia Buenaventura, Moisés Arias, Julian Giraldo Mica Levi Jasper Wolf Alejandro Landes & Alexis Dos Santos

“Apocalypse Now op paddo's. Een verbazingwekkende ervaring”

ratingratingratingratingrating

The Guardian

Tips voor u

For Sama

première

Au nom de la terre

première

Hors normes

Il testimone invisibile

laatste week
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.