voorpremière + voorprogramma

FilmHallen Fast Forward #18: Hereditary

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

English Dutch USA

Met FilmHallen Fast Forward presenteert De FilmHallen (voor)premières met een uitgebreid programma in het thema van de film, bestaande uit o.a. een korte film, bijzondere gasten en een quiz.

Programma
Gastspreker van de avond is filmmaker en filmjournalist Jan Doense, ook wel bekend als Mr Horror. Korte film van de avond is Sweet Tooth van Nico van den Brink en verder spelen we een spannende filmquiz met mooie prijzen!

FFF#18: Hereditary
Nadat de grootmoeder van de familie Graham overlijdt, werpt de aanwezigheid van deze weinig geliefde vrouw nog steeds een schaduw op het gezin. Vooral haar kleindochter Charlie, voor wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. De Grahams zitten nog midden in hun rouwproces wanneer langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over hun afkomst aan het licht komt. Annie, de moeder binnen het gezin, wordt gedwongen om een duister pad in te slaan om te kunnen ontsnappen aan het noodlot dat hen allen te wachten staat.

ENGLISH
FilmHallen Fast Forward is a recurring theme-night in which we present previews with a special pre-program: an introduction, a short film and a filmquiz. The main feature is shown in the original version with Dutch subtitles, the pre-program is in Dutch.

Ari Aster

Toni Collette, Alex Wolff, Gabriel Byrne
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.