voorpremière + voorprogramma

FilmHallen Fast Forward #20: A Star Is Born

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

135 min. English Dutch USA

Met FilmHallen Fast Forward presenteert De FilmHallen (voor)premières met een uitgebreid programma in het thema van de film, bestaande uit o.a. een korte film, bijzondere gasten en een quiz.

Programma
Tijdens het voorprogramma brengen wij een ode aan de singer-songwriter in films. Te gast is singer-songwriter Djurre de Haan, beter bekend onder zijn alias awkward i. Naast muzikant is hij ook actief als componist voor filmmuziek. Ook spelen we weer een filmquiz.

FFF#20: A Star Is Born
In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de in verval geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt en wordt verliefd op, de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

ENGLISH
FilmHallen Fast Forward is a recurring theme-night in which we present previews with a special pre-program: an introduction, a short film and a filmquiz. The main feature is shown in the original version with Dutch subtitles, the pre-program is in Dutch. About A Star is Born: A musician helps a young singer and actress to find fame, even as age and alcoholism send his own career into a downward spiral.

BRADLEY COOPER

(1975 | USA) Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott, Bonnie Somerville Matthew Libatique William A. Wellman & and Robert Carson (story), Eric Roth, Bradley Cooper & Will Fetters (scenario)

Tips voor u

Hotel Mumbai

Huisdiergeheimen 2

Queen of Hearts

première

Tarde Para Morir Joven

Previously Unreleased
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.