laatste week

Emma

NOG STEEDS TE ZIEN !

ratingratingratingrating

NRC

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

125 min. English Dutch UNITED KINGDOM

Emma Woodhouse is een jonge vrouw die toevallig ontdekt dat ze een goede koppelaarster is. Dat bewijst althans het huwelijk dat ze bijwoont tussen de geliefden die ze heeft weten samen te brengen. Ze besluit haar talent te gebruiken om single vrienden aan een lief te helpen. Intussen is er ook voor haar zelf op amoureus vlak iets op til.

Het beroemde boek van Jane Austen uit 1815 is opnieuw verfilmd, met Anya Taylor-Joy in de titelrol. Regie is in handen van Autumn de Wilde, een ervaren popfotograaf en videoclip-regisseur die hiermee haar debuut als speelfilmregisseur maakt.

ENGLISH
Jane Austen’s beloved comedy about finding your equal and earning your happy ending, is reimagined in this. Handsome, clever, and rich, Emma Woodhouse is a restless queen bee without rivals in her sleepy little town. In this glittering satire of social class and the pain of growing up, Emma must adventure through misguided matches and romantic missteps to find the love that has been there all along.

AUTUMN DE WILDE

Anya Taylor-Joy, Tanya Reynolds, Johnny Flynn, Bill Nighy, Miranda Hart, Josh O'Connor, Mia Goth, Callum Turner, Rupert Graves David Schweitzer & Isobel Waller-Bridge Christopher Blauvelt Eleanor Catton (screenplay) | Jane Austen (novel)

“Jane Austen is ook 200 jaar na haar dood actueel: haar geprivilegieerde antiheldin is klaar voor 2020”

ratingratingratingrating

NRC

Tips voor u

Once Were Brothers

laatste week

Tenet

Helmut Newton: The Bad And The Beautiful

The Nest

voorpremière
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.