laatste week

Doctor Sleep

ratingratingratingrating

The Guardian

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

151 min. English Dutch USA

Doctor Sleep is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in The Shining. Ewan McGregor, Rebecca Ferguson en nieuwkomer Kyliegh Curran spelen in de bovennatuurlijke thriller, geregisseerd door Mike Flanagan, die zijn scenario baseerde op het boek van Stephen King.

Ondanks dat hij nog steeds getekend is door het trauma dat hij heeft opgelopen als kind in Overlook, heeft Dan Torrance iets van rust weten te vinden. Maar aan die rust komt abrupt een einde wanneer hij Abra ontmoet, een moedige tiener met haar eigen krachtige en buitengewone gave, beter bekend als het “licht”. Wetende dat Dan over dezelfde krachten beschikt, vraagt Abra hem om hulp tegen de meedogenloze Rose the Hat en haar volgers, The True Knot. Zij nemen het licht van onschuldigen af in hun zoektocht naar onsterfelijkheid. Door een onwaarschijnlijk bondgenootschap te vormen, raken Dan en Abra betrokken bij een wrede strijd op leven of dood met Rose. Abra’s onschuldigheid en onbevreesde omarming van haar licht dwingen Dan om zijn eigen krachten te gebruiken zoals hij dat nog nooit eerder heeft gedaan. Waardoor hij zijn angsten onder ogen moet komen en de geesten uit het verleden opnieuw moet laten ontwaken.

ENGLISH
Years following the events of “The Shining,” a now-adult Dan Torrance meets a young girl with similar powers as his and tries to protect her from a cult known as The True Knot who prey on children with powers to remain immortal.

MIKE FLANAGAN

(1978 | USA) Ewan McGregor, Carl Lumbly, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran The Newton Brothers Michael Fimognari Stephen King (novel), Mike Flanagan (screenplay)

“The Shining sequel has its own spooky sparkle”

ratingratingratingrating

The Guardian

Tips voor u

The Lord of the Rings: The Return of the King (Extended)

THE LORD OF THE RINGS TRILOGY

Tenet

The Personal History of David Copperfield

première

The Lord of the Rings: The Two Towers (Extended)

THE LORD OF THE RINGS TRILOGY
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.