Kom uit je bubbel

Kom uit je bubbel #6 Diego Maradona

ratingratingratingrating

de Volkskrant

Online ticket: €10,00 – Cinevilleticket € 5,00

125 min. Spanish | Italian | English Dutch UNITED KINGDOM

In samenwerking met John Altman en De Regenboog Groep

Kom uit je bubbel is een concept waarin Amsterdammers zichzelf en een onbekende ander trakteren op een leuke avond uit. Het idee is simpel: je koopt een filmkaartje en met dat kaartje krijgt een stadsgenoot die wel een verzetje kan gebruiken een kaartje gratis. Let op dat de zaal ongeplaceerd is, je krijgt je plaatsen toegewezen in de zaal.

De kosten voor een kaartje zijn €10,- inclusief snacks van John Altman, een drankje en 2 toegangskaartjes (één kaartje voor de onbekende Amsterdammer) Cinevillers betalen 5 euro.

Diego Maradona vertelt een meeslepend en onvergetelijk verhaal over de opkomst en ondergang van een groot talent. Regisseur Asif Kapadia maakte in 2010 veel indruk met zijn documentaire Senna, over het leven en de tragische dood van Braziliaans Formule 1 icoon Ayrton Senna. In 2016 won hij een Oscar voor Amy, over de in 2011 overleden zangeres Amy Winehouse. Voor zijn nieuwste film Diego Maradona kreeg hij Diego Maradona zelf aan boord, die zijn volledige steun verleende.

ENGLISH
Constructed from over 500 hours of never-before-seen footage, this documentary centers on the career of celebrated football player Diego Armando Maradona, who played for S.S.C. Napoli in the 1980s.

 

ASIF KAPADIA

(1972 | UNITED KINGDOM)
Amy (2015) | Senna (2010)
Antonio Pinto

“Een fantastische voetbalfilm vol hoogtepunten. Briljant gemonteerd, meeslepend en enerverend”

ratingratingratingrating

de Volkskrant

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.