laatste week

De Dick Maas Methode

ratingratingratingrating

De Volkskrant

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

97 min. Nederlands NEDERLAND

Dick Maas is één van Nederlands succesvolste regisseurs. Wie is die man achter Flodder, Amsterdamned en De Lift nou echt?

Aan de hand van unieke en nooit eerder vertoonde beelden, is het de jonge filmmaker Jeffrey De Vore gelukt om het verhaal van Dick Maas voor het grote publiek te vertellen in de grappige en onthullende documentaire “De Dick Maas Methode”. Met ongelimiteerde budgetten en on-Nederlandse stunts en special effects heeft Dick Maas de Nederlandse film naar een ander niveau getild. Samen met Dick Maas en vele toonaangevende filmmakers en acteurs blikken we terug op een unieke en ongekend succesvolle periode uit de Nederlandse filmgeschiedenis.

JEFFREY DE VORE

Dick Maas (Zichzelf), Huub Stapel (Zichzelf), Tatjana Šimić (Zichzelf), Nelly Frijda (Zichzelf), Pierre Bokma (Zichzelf)

“Wát een heerlijke bundeling van origineel achter-de-schermenbeeld, jarentachtigfilmscènes, stunts en interviewfragmenten. Ontroerend zelfs”

ratingratingratingrating

De Volkskrant

Tips voor u

Papicha

Tapis Rouge 2020

Sweet Thing

première

The Nest

Shirley

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.