Christopher Robin

Janneman Robinson & Poeh, original version

ratingratingratingrating

NRC

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

104 min. English Dutch USA

Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh (Christopher Robin) vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was.

De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes.

Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

ENGLISH
A working-class family man, Christopher Robin, encounters his childhood friend Winnie-the-Pooh, who helps him to rediscover the joys of life.

MARC FORSTER

(1969 | GERMANY)
World War Z (2013) | Machine Gun Preacher (2011) | Quantum of Solace (2018) | The Kite Runner (2007) | Finding Neverland (2004) | Monster's Ball (2001)
Ewan McGregor, Bronte Carmichael Jon Brion Matthias Koenigswieser A.A. Milne & E.H. Shepard (characters), Alex Ross Perry & Allison Schroeder (scenario)

“Vol met geestige oneliners en filosofische levenslessen”

ratingratingratingrating

NRC

Tips voor u

Pokémon Detective Pikachu (2D, OV)

Avengers: Endgame (2D)

Aladdin (2D OV)

première

Le Grand Bain

première
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.