Arts in Cinema

Caravaggio: The Soul and the Blood

kunstdocumentaire

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

90 min.

Een ontroerende reis door het werk en leven van Michelangelo Merisi da Caravaggio, een van de meest controversiële en mysterieuze figuren in de kunstgeschiedenis.

Gefilmd op adembenemende locaties en in de wereldberoemde musea van Milaan, Florence, Rome, Napels en Malta ziet u in deze bijzondere documentaire de beroemdste kunstwerken in de typische stijl van de meester, vol licht en schaduw, contrast en contradicties. Met divers gedocumenteerd bewijs wordt de aandacht gevestigd op het turbulente leven van de kunstenaar, zijn geniale ingevingen en zijn wilde uitspattingen.

Deze film biedt een geheel nieuwe manier om je onder te dompelen in de kunst en geest van Caravaggio, en is tevens een levendig monument di de glorie weergeeft van een man wiens stoutmoedigheid en genialiteit zowel een last als een zegen waren waarmee hij niettemin zijn stempel op de eeuwigheid zou drukken…

Let op: tickets voor de Arts in Cinema-voorstellingen zijn €12,50. Heeft u een strippenkaart of Cinevillepas? Dan betaalt u een toeslag van €2,50.

Tips voor u

Woman at War

Ben is Back

The Favourite

Buddy

OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.