Rode Tulp Film Festival

Borç

Debt

tickets en tijden
Donderdag

30 mei.

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

95 min. Turkish English TURKEY VUSLAT SARACOĞLU
vanaf 30 mei te zien

Borç is te zien tijdens het Rode Tulp Film Festival

Voor de hoofdfilm zal de korte film Last September worden vertoond (9 min).

Borç
Tufan werkt in een kleine drukkerij en woont met zijn vrouw Mukaddes en zijn dochter Simge in Eskişehir. Op een nacht krijgt zijn buurvrouw Huriye een hartaanval. De doctor vertelt hen dat Huriye voor een poosje thuis zorg nodig heeft, maar ze heeft geen familie in de buurt. Tufan wil haar niet alleen laten, dus hij besluit de zorg te geven die Huriye nodig heeft. Als gevolg van de angst en zorgen die hij ervaart, wordt zijn ‘goedheid’ op de proef gesteld.

Last September
Sarkis leefde sinds zijn vertrek met heimwee naar Istanbul. Maar na 60 jaar zijn zowel Istanbul als Sarkis zelf niet meer zoals ze zestig jaar geleden waren. Deze film laat ons het effect zien van ontheemding en migratie op het innerlijk van een man.

ENGLISH
Tufan works in a small printing company, lives with his wife Mukaddes and his daughter Simge in Eskişehir. One night their neighbor Huriye has a heart attack. The doctor tells them that she needs care at home for a while but she has no family around. Tufan doesn’t want her to live alone so he decides to give her the care that she needs. As a result of some of the fear and worries he experiences, Tufan’s “goodness” passes through tribulations.

VUSLAT SARACOĞLU

Vuslat Saracoğlu

Tips voor u

Three Identical Strangers

Renoir: Revered and Reviled

Arts in Cinema Seizoen 2019

Klimt & Schiele: Eros and Psyche

Arts in Cinema Seizoen 2019

Güven

Rode Tulp Film Festival
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.