Bloody Nose, Empty Pockets

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

98 min. English Dutch USA
vanaf 26 augustus te zien

In Las Vegas bevindt zich een bar met de veelzeggende naam ‘The Roaring 20s’. Een plek waar een doorsnee van de samenleving samenkomt: oud, jong, wit, zwart, vrouw, man – en alles daartussenin. Om te drinken, te praten, ruzie te maken of te lachen. Om de eenzaamheid te verdrijven en zich aan elkaar te verwarmen. Voor veel vaste bezoekers is de bar een tweede huiskamer; voor Michael, een aan lagerwal geraakte acteur die na sluitingstijd het café schoonmaakt, zijn enige. Maar hij en de vaste klanten moeten de realiteit onder ogen zien: het café sluit binnenkort voorgoed zijn deuren.

De broers Bill Ross en Turner Ross leggen in Bloody Nose, Empty Pockets het laatste etmaal van deze bijzondere plek vast. Een ode aan de typisch Amerikaanse ‘dive’ bar, een nostalgische, feelgood film met de stilistische kenmerken van cinéma vérité.

ENGLISH
A look at the final moments of a Las Vegas dive bar called ‘The Roaring 20s’.

IndieWire ⭐️⭐️⭐️⭐️
Bloody Nose, Empty Pockets may not be the straight-faced documentary it looks like, but it’s a sober-eyed document of our times nonetheless.

BILL ROSS IV & TURNER ROSS

Casey Wayne McAllister Bill Ross IV & Turner Ross
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.