Stadstrand de Hallen

April, May en June

ratingratingratingrating

AD

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

117 min. Dutch NETHERLANDS

Deze film is onderdeel van het Stadstrand de Hallen filmprogramma en wordt vertoond bij onze buren in de Hallen Studio’s. Deze voorstelling is inclusief een feestelijk drankje.

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’

Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

WILL KOOPMAN

(1956 | NETHERLANDS)
All You Need Is Love (2018) | Gooische Vrouwen 2 (2014) | De verbouwing (2012) | Gooische Vrouwen (2011) | Terug naar de kust (2009)
Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Elise Schaap, Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak, Patrick Duffy, Mark Rietman, Gijs Scholten van Aschat, Peter Bolhuis, Dragan Bakema Frank Houtappels

“Het sterkst is April, May en June in de schijnbaar alledaagse scènes. Die zijn humoristisch en vlot geschreven en worden behalve door Zuiderhoek ook door Reidinga optimaal benut”

Het Parool

ratingratingratingrating

AD

Tips voor u

Falling

laatste week

CatVideoFest 2021

TE ZIEN OP ZONDAG 8 AUGUSTUS

Judas and the Black Messiah

Paolo Conte, It’s Wonderful

TE ZIEN OP ZO 8 AUG + DI 10 AUG
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.