Rode Tulp Film Festival

Anons

The Anouncement | Q&A met regisseur

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

94 min. Turkish English TURKEY

Anons is te zijn tijdens het Rode Tulp Film Festival

Voor de hoofdfilm zal de korte film Vahide worden vertoond (6 min). Na de voorstelling is er een Q&A met regisseur Mahmut Fazil Coskun

Anons
Mei 1963. Er zijn voorbereidingen voor een staatsgreep in Ankara. Luitenant Şinasi, majoor Kemal, majoor Rif en kolonel Reha zijn aangesteld om de coup in Istanboel in goede banen te leiden. De vier soldaten geloven dat een krachtige aankondiging een essentieel onderdeel is van een succesvolle coup en voeren een plan uit om de originele coupaankondiging voor te dragen op de radio. Er is één ding waar ze geen rekening mee hebben gehouden: de onzichtbare kracht van de burgers.

Vahide
Een huisvrouw zit vast in haar huwelijk en huishouden. Ze droomt ervan om met haar naaimachine zich naar de vrijheid te trappen.

ENGLISH 
Lieutenant Sinasi, Major Kemal, Major Rifat and Colonel Reha are in charge of the Istanbul phase of a coup that will take place in May 1963 in Ankara. Since the four soldiers believe that a strong announcement is a vital part of a successful coup and attracts the people, they plan to read a version of the original coup announcement that will be read in Ankara. However, there is one thing that they do not take into account: the invisible power of the civilian life.

MAHMUT FAZIL COSKUN

Ali Seckiner Alici, Tarhan Karagöz, Murat Kiliç Mahmut Fazıl Coşkun, Ercan Kesal

Tips voor u

Emma

Nog steeds te zien !

The Lighthouse

Nog steeds te zien !

De beentjes van Sint-Hildegard

Nog steeds te zien !

Les Misérables

Nog steeds te zien !
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.